Meny

Kanslipersonal och kontaktuppgifter

Svenska Cykelförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm
Tfn: 08-699 60 00 (RF:s växel)
E-post: kansli@scf.se

Leveransadress: Östgötagatan 98 D, 116 64 Stockholm
Besöksadress: Skansbrogatan 7. (T-bana Skanstull)
Organisationsnummer: 802000-6030
Bankgiro: 309-1345 (Obs! Inga deltagaravgifter eller licensinbetalningar till detta bankgiro)

Du kan oftast nå någon på kansliet genom att ringa växelnumret under våra öppettider eller skicka ett mejl till kansli@scf.se. Vår ambition är att svara på mejl som skickas till kansliet inom några få arbetsdagar.

Telefontider:
Tisdag och Torsdag, kl. 10:00-12:00
Tfn: +46-(0)8-699 60 00

Personal:

Allmänna kanslifrågor och licenser skickas till SCF kansli: kansli@scf.se

Några ord från generalsekreterare Leif Karlsson

Vi har fantastiska möjligheter att kunna utveckla svensk cykelsport med alla våra fina föreningar och deras entusiastiska ledare. Cykelsporten börjar uppmärksammas allt mer och cykelboomen skapar nya möjligheter för framtiden. Kan vi ta tillvara på alla nya cyklister har vi stora möjligheter att positionera oss bland andra idrotter, det tycker jag är det bästa med Cykelsverige.

Leif KarlssonLeif Karlsson har varit styrelseledamot sedan 2016, men gick över till att bli generalsekreterare på SCF den 1 november 2017.

Sedan 1997 har Leif verkat inom cykelsporten som aktiv, ledare, tränare, styrelseledamot och revisor. Han brinner för utveckling, tävlingsverksamhet och vill bidra till cykelsportens framtida utveckling där fler ungdomar, seniorer, veteraner är aktiva. Utöver det har Leif stor erfarenhet inom styrelsearbete inom föreningsliv och näringsliv.

Mina cykelidoler: OS i Montreal påverkade mig mycket. Jag var då en nioårig kille som tränade fotboll, löpning och skidor. När jag fick chansen att se OS satt jag klistrad framför TV:n. OS-gulden som togs av Anders Gärderud och Bernt Johansson kommer jag aldrig att glömma och de blev båda två mina barndomsidoler. Jag hade inte på den tiden möjlighet att gå med i en cykelklubb utan satsade istället på löpning. Som bäst nådde jag ett individuellt SM-brons på hinder och 1985 blev jag värvad till Mälarhöjdens IK och fick min förebild Anders Gärderud som tränare. Sedan 1997 har jag hittat rätt och nu är det ”Veni Vidi Vici” som gäller för mig inom cykelsporten.

Kontakt: leif.karlsson@scf.se