Meny

Valberedningens arbete inför förbundsmötet

Inför förbundsmöte 2024

Inbjudan till Engagemang i Styrelsen och Disciplinnämnden, Stockholm 30 november 2023

Hej medlemmar,

Jag skriver till er som ordförande för valberedningen med en viktig förfrågan. Som ni kanske vet har vi nyligen förlorat två värdefulla medlemmar i vårt team på grund av andra åtaganden. Därför vänder vi oss nu till er med en uppmaning att hjälpa oss att hitta engagerade och kompetenta kandidater som är intresserade av att ta en aktiv roll i vår organisation.

Vi söker individer som är passionerade för vår verksamhet och som vill bidra till styrelsens arbete samt vår Disciplinnämnd.

Denna möjlighet är inte bara ett sätt att påverka och bidra till vår gemensamma framgång, utan också en chans att utvecklas personligt och professionellt.

Om ni känner till någon inom er klubb eller ert distrikt som ni tror skulle vara en utmärkt kandidat, uppmuntrar vi er att dela denna information med dem.

De som är intresserade kan kontakta oss för mer information eller för att uttrycka sitt intresse. Vi ser fram emot att välkomna nya medlemmar i vårt team och att tillsammans fortsätta att arbeta för vår gemensamma sak. Tack för ert stöd och samarbete.

Med vänliga hälsningar, Mattias Thyr Ordförande, Valberedningen

Länk till deras underlag valbara platser

Inför förbundsmöte 2023

Inför förbundsmöte 2022

Inför förbundsmöte 2021

Inför förbundsmöte 2020

VALBEREDNINGENS FÖRSLAG, se nedan inför 2019 års förbundsmöte