Alla grenar
Förbundet

Sportson ny samarbetpartner

I år får vi ett tillskott bland våra samarbetspartners genom att Sportson går in och stöttar Svenska Cykelförbundet. Vi kommer bland annat att få se deras närvaro på mästerskap och cuptävlingar och i andra sammanhang under 2016.  Sportson är en av Sveriges största cykelspecialister med 23 butiker där de säljer cyklar och tillbehör. De har också ett mobilt servicekoncept som innebär att de kan tillhandahålla cykelservice året runt med sista-minuten-service på plats vid t.ex. tävlingar och andra cykelevenemang.

– Det känns som det minsta vi kan göra för Sveriges aktiva cyklister. Vi väcker också liv i vår slumrande klubb Sportson CK för att kunna erbjuda kunder och personal ett nätverk för att träffa nya vänner, träningskamrater och att köra licensierat. Att bara sätta sig på cykeln och dra iväg är enkelt och vi hoppas kunna avdramatisera steget till att lösa licensen och upptäcka en ny dimension i cyklingen, säger Jonas Holtbo, marknadsansvarig på Sportson.

Svenska Cykelförbundet har den senaste tiden arbetat målinriktat för att skapa förutsättningar för samarbeten och märker av ett ökat intresse.

– Vi är mycket glada över att välkomna ytterligare en sponsor till vår cykelfamilj. Cyklister och publik på våra svenska mästerskaps- och cuptävlingar kommer att känna av Sportsons engagemang den här säsongen, säger Lena Alfvén, Svenska Cykelförbundets generalsekreterare.