Alla grenar

Stöd till landslagscyklister

Förbundets styrelse har ingått samarbete med några aktörer som ska kunna hjälpa våra landslagscyklister att få en tryggad tillvaro under och efter karriären som elitidrottare. Våra samarbetspartners kan bland annat hjälpa till med avtalsgranskning, rådgivning kring pensionssparande och stöd inför nästa steg i karriären. Här följer några exempel på vad du som är senior landslagscyklist kan få hjälp med.

Pensionsrådgivning

Detta med att spara en slant för framtida bruk kan vara något man inte tänker på men ack så viktigt det är. Vill du träffa en rådgivare som också har erfarenhet av eget idrottande för att prata om detta så är det bara att ringa. Vi kommer i första hand att rekommendera Skandias rådgivare.

Avtalsgranskning

Vill du ha hjälp med att någon oberoende avtalsjurist går igenom ditt avtal innan du skriver på, kontakta SCF kansli så rekommenderar vi någon som vi har samarbete med.

Karriärväxling

När karriären är slut kan man behöva lite hjälp med vad man skall göra i framtiden. Vi kommer att samarbeta med ett företag som heter 100/oktan som även har gjort detta på uppdrag av SOK. Detta kostar naturligtvis pengar men förbundet står för den första dagens kostnader. För frågor gällande 100/oktans tjänster kontakta Daniel Theorin, 100/oktan: daniel@100oktan.se.