Alla grenar
Förbundet

Ny ordförande för Svenska Cykelförbundet

Det var stor uppslutning vid Svenska Cykelförbundets 113:de förbundsmöte, då den nya styrelsen utsågs idag. Som ny ordförande valdes Stefhan Klang från Fredrikshof IF.

Stefhan Klang har en bred erfarenhet både från näringslivet och från stora projekt inom idrottsvärlden och har arbetat som ledare inom landsväg i Spårvägen CF under 80- och 90-talet. Hans stora intresse för cykel gör att han nu tar över rodret med stor glädje och entusiasm. Stefhan Klang är nu den som kommer att fortsätta att driva och utveckla det arbete som Yvonne Mattsson varit med om att bygga upp, både nationellt och internationellt.

”Det är helt fantastiskt att få cykelsveriges förtroende och det ska bli roligt att få leda svensk cykel vidare framåt. Det är viktigt att det finns en stark grund att arbeta vidare från och för mig är det också viktigt att man har kul tillsammans på vägen framåt, förklarar Stefhan Klang.

Styrelsen 2016 består av:

Stefhan Klang, ny ordförande
Leif Karlsson, ny ledamot
Lars Hansson, ny ledamot
Tommy Prim, ledamot
Lotta Jegenstam, ledamot
Fredrik Kessiakoff, ledamot
Catarina Andersson, ledamot

Mer information kommer inom kort.

Styrelsen 2016 - från vänster Tommy Prim, Leif Karlsson, Stephan Klang, Lotta Jegenstam, Catarina Andersson och Fredrik Kessiakoff

Styrelsen 2016 – från vänster Tommy Prim, Leif Karlsson, Stephan Klang, Lotta Jegenstam, Catarina Andersson och Fredrik Kessiakoff. Saknas på bilden: Lars Hansson.