Meny
Förbundet

Anmälan till vår digitala utbildning Ungdomstränare har nu öppnat!

Den efterfrågade Ungdomstränarutbildningen är nu färdig och finns uppe på vår utbildningsplattform. Så Du och Din förening kan nu anmäla er till denna utbildning.

Denna digitala utbildning för dig som är, eller är på väg att bli ungdomstränare för barn, ungdomar och juniorer som gillar cykel. 

Syftet med kursen är att du ska få kunskap om barn och ungdomars utveckling kopplat till cykelträning. Målet är att du ska få en certifiering som ungdomstränare hos SCF och att du ska känna dig trygg och säker i din roll. 

Kursen består av en grundkurs om tre tillfällen och två fördjupningskurser. En fördjupningskurs är för dig som vill rikta in dig på barn och ungdomar i åldern 3-15. Den andra fördjupningskursen är för dig som vill rikta in dig på ju r i åldern 16-19. Du väljer själv om du vill gå en eller två fördjupningar.

Kurserna sker helt online och du tar del av materialet i din egen takt. Kursinnehållet består av texter, ljud, filmer, bilder och länkar. Du kommer också få reflektionsövningar som du gör för din egen del, om du vill.

Anmälningsformulär och all nödvändig info inför den digitala kursen Ungdomstränarutbildning hittar du HÄR!

 

Svenska Cykelförbundet och tillsammans House of Minds jobbat fram förbundets digitala utbildningar för tävlingsledare och nu även ungdomstränarutbildningen.