Meny
Förbundet

92 PostNordmedaljer delades ut på Styrsö

I somras arrangerade Mölndals Cykelklubb PostNordtrampet for Kids på Styrsö tillsammans med Elimkyrkan. Vid fem tillfällen under tre dagar kunde 15-20 trampande barn i olika åldrar vara med och köra till sig en medalj. Sammanlagt delades 92 stycken medaljer ut.

Medalj PostNordtrampet for Kids

2016 Medalj PostNordtrampet for Kids

Med medaljen runt halsen och nummerlappen i handen, glittrade barnens ögon vid avslutningen. Det var en fantastisk upplevelse för många och på lördagen var det en anordnades en gemensam avslutning med föräldrarna. De många barn som fick upp ögonen för cyklingen under dessa dagar hittar sin närmaste klubb i Lindome, där Mölndals Cykelklubb har sin anläggning.

Vill din förening anordna ett enkelt cykellopp för de minsta, där alla får guldmedalj? PostNordtrampet for Kids är ett roligt, enkelt och lättarrangerat cykellopp för föreningar och som passar alla våra sex cykelgrenar. Bestäm själva var, när och hur ni vill genomföra ert PostNordtrampet for Kids. Tidtagning, resultatlista och banlängd är valfritt. Beställ vårt kostnadsfria rekryteringspaket här.