Alla grenar
Landsväg

PostNord U6 Cycle Tour

PostNord ökar sitt engagemang ytterligare i svensk cykel och sätter nu sitt namn på Sveriges största cykeltävling, U6 Cycle Tour, med att sätta sitt namn på tävlingen som fr o m nu heter ”PostNord U6 Cycle Tour”.

Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord, har sedan länge stöttat cykelsporten, som sponsor och aktivitetspartner, nu sätter de sitt namn på U6 Cycle Tour-tävling för ungdomar och juniorer.

– Vi väljer att utöka vår aktivitet på U6-veckan av flera olika skäl. Det handlar om att ge en bra synlighet i en bra tävling, att fortsätta stötta svensk cykel, att vara en naturlig del av en cykeltrend som växer sig allt starkare, och inte minst att stötta ungdomar, säger Nizze Gustavsson, ansvarig för event och sponsring vid PostNord.

– Vi har funnits med på U6-veckan under några år och ser det som en bra och viktig tävling att medverka i. Det känns naturligt att vi därför utökar aktiviteten med att också sätta vårt namn på en bra tävling som har stor spridning.

Bild: U6 Tidaholmsfotografen

Foto: U6/Tidaholmsfotografen 2017

För Cykelklubben U6 är PostNords aktivitet en viktig del för att kunna utveckla arrangemanget ytterligare och ge Sveriges ungdomar en tävling på hemmaplan med internationellt motstånd.

Vi är väldigt glada över att PostNord tycker att vår tävling är en tävling som företaget vill synas genom. U6-veckan är så mycket mer än bara en cykeltävling, den knyter vänskap över landsgränser och förståelse för varandra, säger tävlingsledare Thomas Rehn.

Mer information om U6-veckan