Alla grenar
Mountainbike

Missa inte SCF-läger vid Cykelspelen – van Eck är en av tekniktränarna

Svenska Cykelförbundet håller ett ungdomsläger under Cykelspelen i Falun 14–16 juni, i samarbete med Enervit. Bland tränarna märks XCE-storstjärnan Jeroen van Eck (bilden ovan) och ex-världsmästaren i 4X, Felix Beckeman. I dag fredag klockan 16 öppnar anmälan, så det är verkligen värt att kolla in detta inspirerande läger direkt!

SCF-lägret vänder sig till barn och ungdomar i åldern 10–18 år. För alla som vill utveckla sin teknik på MTB XC, enduro/downhill eller bancykel är ambitionen att det ska bli en höjdare.

Lägret är kostnadsfritt, anmälan sker via Idrottonline HÄR!

Den enskilde cyklisten anmäler sig till de träningstillfällen som passar; finns att välja mellan fem olika tillfällen mellan den 1416 juni. På fredagen efter finns det sedan chans att se världseliten i XCE göra upp om medaljer i världscupen.

Världsstjärnan och Europamästaren i XCE, Jeroen van Eck, är en av tränarna under lägret, liksom före detta världsmästaren i 4X och nuvarande förbundskaptenen i gravity, Felix Beckeman.

  • I lägret ingår: träningar/pass på en till två timmar, duktiga tränare som hjälper till med massor av teknikträning, cykelflaska från Enervit, gratis lunch onsdag/torsdag.
  • Cyklisten ansvarar för: Tag med hel och ren cykel som passar för träningen, hjälm och dryck. Sedan är det bara att komma med glatt humör så får vi roliga och inspirerande upplevelser tillsammans…

Inbjudan och information om de olika inslagen hittar ni HÄR!

Text: SCF  Foto: @attentionbuilders