Paracykel

Para arrangerar ytterligare social rides på Zwift från 23 mars

Nu kör vi en fortsättning på SCF Paracykel Social ride och arrangerar fem event kl 19:10 varje tisdagskväll mellan 23 mars och 20 april.

Förbundskapten Michael Lindgren leder de timmeslånga turerna tillsammans med någon av elitcyklisterna Anna Svärdström, Anna Beck, Henrik Marvig och Karl Utterhall.

– Vi vill främja möjligheterna för paracyklister att träna tillsammans. Men vi vill också välkomna icke-funktionshindrade cyklister att cykla med oss. Passa på att ställa frågor om paracykling i allmänhet eller bara prata om vädret, din nästa tävling eller mat, säger Michael Lindgren.

SCF Paracykel Social ride är konfigurerad så att alla kan cykla tillsammans hela turen oavsett vilken effekt men trampar. Det är ett utmärkt sätt att hålla gruppen handcyklar, trehjulingar, racers och tandems tillsammans. Den som helt slutar trampa och tappar mer än sex meter bakom gruppen, kan ramla ur.

Cyklister från hela världen är naturligtvis välkomna att delta. Vi skriver på engelska i alla Zwift-meddelanden.

Vi använder också en Discord-kanal för våra svenska cyklister för att ge information om vad som händer inom paracykling i Sverige. Det här blir som vår Podcast-kanal. Du hittar Discord-kanalen och mer information om paracykling i Sverige på våra sociala plattformar.

https://scf.se/paracykel/
https://www.instagram.com/paracykel.se/
https://www.facebook.com/Paracykel.se

https://www.zwift.com/events/tag/scf/view/1925943?__znl=en-eu