Paracykel

Häng med på SCF Paracykel Social Ride – öppen för alla

Nyfiken på paracykel? Tisdagen den 23 februari bjuder SCF och Paracykel in till en social ride på Zwift där man även kan passa på ställa frågor till våra duktiga landslagscyklister.
Evenemanget är öppet för alla och körs i lagom tempo på Watopia Volcano flat under 60 minuter. Tanken är att denna social ride ska främja möjligheterna för paracyklister och klubbar att träna med andra och varandra, och utbyta erfarenheter.  Med på turen finns våra landslagscyklister Anna Beck och Henrik Marvig, båda klara för Paralympics, samt vår förbundskapten Michael Lindgren och Karl Utterhall. Alla fyra kommer vara uppkopplade via discord för att svara på frågor eller bara samtala under turens gång.

Information om hur man kommer igång på Zwift hittar ni under scf.se/e-cycling. Det viktiga är inte att wattmätarna är kalibrerade under den här turen, utan att vi får utbyta erfarenheter med varandra, och ställa de där frågorna om hur man exempelvis kan underlätta för en paracyklist i den enskilda klubben, eller hur många slitiga timmar som krävs för att bli uttagen till Paralympics.

Länk till anmälan: www.zwift.com/events/view/1768542

Länk till discord: https://discord.gg/bNTpJhKTps