Alla grenar
Photo by Valentin Baat HsisingenRunt-6791 copy Paracykel

Paracykel Motionsutmaning 2018

Alla paracyklister som deltar i motionslopp på cykel under 2018 har möjlighet att vinna ett presentkort på 3 000 kr!!

Det är enkelt!* Cykla ett motionslopp, ta en bild på dig själv efter målgång (gärna iförd din vackra Paracykel.se-cykelväst) och ladda upp bilden, med datum, lopp, startnummer och ditt namn, till motionsutmaning@paracykel.se! Klart! #Paracykel

Varje cyklat lopp/insänd bild ger dig ytterligare en chans att vinna! Desto fler lopp du cyklar desto fler chanser har du!! I oktober 2018 drar representanter för Svenska Cykelförbundet en manlig och en kvinnlig vinnare som får var sitt presentkort på 3 000 kr!

*Regler:

  1. Loppet ska vara sanktionerat av Svenska Cykelförbundet.
    Den inskickade bilden ska innefatta dig själv på/vid din cykel efter målgång och vara lämplig för publicering på sociala medier. Det ska också gå att verifiera att du har fullföljt loppet via loppets resultatlista.
  2. Svenska Cykelförbundet, och dess samarbetsparters, har rätt att använda inskickade bilder i sin marknadsföring samt lagra de personuppgifter som behövs för utlottningen.
  3. Personer anställda på Svenska Cykelförbundet, eller deras samarbetspartners, har inte rätt att delta i utlottningen.
    Men de får gärna skicka in bilder!! 🙂
  4. Tävlingen är endast öppen för personer med en syn- eller rörelsenedsättning som kan bedömas var likvärdig med en, för paracykel, klassificerbar funktionsnedsättning. Vinnarna ska kunna verifiera sin funktionsnedsättning till Svenska Cykelförbundet.
  5. Svenska Cykelförbundet äger rätten att bedöma de inskickade bidragen samt att avgöra att eventuella vinnare uppfyller kraven. Det beslutet kan inte överklagas.

Synliggör både dig själv och paracykelsporten! Använd vår Paracykel.se-cykelväst när du tränar och tävlar! Saknar du väst så har vi ett begränsat antal kvar att dela ut. Skicka namn, adress och storlek till motionsutmaning@paracykel.se!

Paracykel Motionsutmaning 2018

Foto: Valetin Baat