Meny
Trial

Är Du vår nästa förbundskapten för Trial-landslaget? Vi söker brett nu!

Svenska Cykelförbundet söker en ny förbundskapten för Trial, som med arbetsglädje och driv vill vara med och ta svensk Trial ett steg till. Och känn ingen begränsning att skicka in en intresseanmälan eller ansökan bara för att Du kommer från en annan cykelgren eller idrott. Vi söker brett, förlänger nu ansökningstiden till 19 februari – men vill givetvis hitta en lösning så snart som möjligt.

Trial är en cykelsport som med Mats Hult som förbundskapten har haft en positiv utveckling med en stark landslagstrupp och medaljer på internationella mästerskap. Nu söker vi hans ersättare.

Och vi söker väldigt brett! Känn inga begränsningar att söka om du kommer från en annan cykelsport eller till och med en helt annan idrott. Det är drivet att utveckla vi söker. Kunskapen om sporten finns inom grengruppen och hos de redan etablerade landslagscyklisterna, som blir ett fint stöd om Du kommer från en annan cykelgren –  eller en helt annan sport.

Vi söker helt enkelt dig som vill vara med och utveckla Trial-landslaget men också de talanger som är på väg in.

Om uppdraget

Tjänsten är ett uppdragsavtal. Tillträde enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Din ansökan vill vi också ha så snart som möjligt. Vi kommer att behandla intresseanmälningar och ansökningar fortlöpande men allra senast 19 februari måste vi ha din ansökan.

Så söker du tjänsten

Ansökan, intresseanmälan eller bara frågor skickas per e-post rubricerad ”Ansökan förbundskapten Trial” till vår generalsekreterare Leif Karlsson, leif.karlsson@scf.se.

Text och foto: SCF


Svenska Cykelförbundet är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Tack vare dessa företag kan våra cyklister oftare ta sig längre ut i världen och tävla.