Alla grenar
Cykelcross

Intresset stort för cykelcrossläger 26 november – nu fullt

Efter SM-helgen arrangeras ett träningsläger för framtida cykelcross-cyklister på Ring Knutstorp, närmare bestämt 26–28 november. Och intresset för CX är stort. Lägret blev redan under måndagen fullbelagt.

Det är ett läger för flickor och pojkar 15–16 år samt dam- och herrjunior. Förbundskaptenen i CX, Dennis Wahlqvist, håller i lägret och berättar om programmet:

”Vi börjar med en samling på fredag kväll med kortpresentation och kvällsmat. Vi fortsätter på lördag med två träningspass samt tips på hur man tar hand om sin cykel på bästa sätt. Vi avslutar på söndag med race på tävlingsbanan för sista SWE cup på Ring Knutstorp och lunch.”

Samling: Kl. 18.30 på fredag och avslutning kl. 14 på söndag.

Pris: 2.000 kronor.

Kostnaden faktureras cyklistens förening (kostnaden kan återbetalas med hjälp av återstartsstödet genom föreningen). Cyklist utan förening har ej rätt till återstartstöd. I kostnaden ingår mat som serveras av Fredrik Hanborn och Lucy’s restaurang. Boende i delad stuga på Knutstorp (två till tre personer i respektive stuga).

Begränsat antal platser, 15 stycken, och kräver att man har en cykelcross eller gravelbike att cykla på.

Lägret är i skrivande stund fullt men vill man kolla eventuella återbud eller har frågor, kolla med: Dennis.wahlqvist@scf.se