Gravel

Intresseanmälan för landslaget som ska köra gravel-VM mejlas snarast!

Nyligen avverkades gravel-SM i Halmstad, som också var uttagningsgrundande till VM. När det gäller landslagsplatserna i seniorelit är det nya förbundskaptenen Anna Öhrström som inom kort ska ta ut VM-laget – och man måste också skicka in en intresseanmälan senast fredag 1 september.

Här kommer hälsningar från förbundskapten gravel, Anna Öhrström. Hoppas ni har en fin sensommar och att hojarna får rulla, trots mycket regn på sina håll.

Genom dessa rader vill jag vänligen påminna dig, som ännu inte har skickat in din intresseanmälan om önskat deltagande i VM och representation vid EM, att göra detta till mig på anna.ohrstrom@scf.se senast fredag 1 september. Detta gäller om du anser dig ha de resultat som krävs enligt de tidigare publicerade uttagningskriterierna som ni hittar HÄR!

Då uttagningarna kommer att meddelas cirka tre veckor före VM som ska köras 7 oktober i italienska Veneto, uppmuntrar vi dig såklart att ta chansen att tävla den närmaste tiden före uttagningarna och återkomma med resultat från dessa race.

Som säkert flera av er har noterat, finns hittills väldigt knapphändig information kring årets världsmästerskap i gravel och det råder en del osäkerhet kring arrangemanget. Vi får helt enkelt följa utvecklingen och invänta information från UCI.

Lycka till med träningen och tävlandet framöver!

Anna Öhrström
förbundskapten gravel

 

Foto: Gravel Grit’n Grind/ jeppekirk.com


Svenska Cykelförbundet är stolta över att presentera våra samarbetspartners. Tack vare dessa fantastiska företag kan våra cyklister oftare ta sig längre ut i världen.