Anmälan till Upplands Cup MTB

Föranmäl dig här till veckans omgång av MTB-serien/Upplands Cup MTB senast kl 17:00 på tävlingsdagen. Då kommer du in i startlistan direkt och behöver bara hämta nummerlapp och ev. hyrchip samt ev. betala på plats.

Startavgiften är 50 kr för vuxna och 30 kr för ungdomar upp tom. 16 år. Chiphyra kostar 20 kr och fika ingår i startavgiften som vanligt.

Betala helst med Swish till det nummer som visas här på sidan, olika nr beroende på arrangör. Vi är tacksamma om ni lägger till 2 kr per Swish-betalning eftersom banken tar det i avgift av föreningar.

Nu är anmälan till Öshammar MTB på torsdag 8/6 öppen! Anmäl dig via länken nedan och betala startavgift + ev. 20 kr för hyrchip med Swish till CK Stabil nr 123 500 93 45. Lägg gärna på 2 kr eftersom banken tar det i avgift av föreningar.

CK Stabil hälsar alla MTB-åkare välkomna till Östhammar MTB på XC-banan vid Börstil på torsdag 8/6.

Kl 19:00 Start för Nybörjare, P/F9-10 och P/F11-12 som alla kör korta banan 2, 3 eller 4 varv
Kl 19:30 Start för P/F13-14, P/F15-16, Junior, Elit, Herr-, Dam- och Sportklasser som kör långa banan 2, 3 eller 4 varv.

Antal varv per klass, bankarta, samlingsplats och mer information finns utmärkt beskrivet på CK Stabils hemsida, se https://www.svenskalag.se/ckstabil

Fika och trevligt eftersnack blir det som vanligt efter målgång.

Vi kör med chiptidtagning så ta med eget Mylaps-chip eller hyr ett av oss. Startavgift 50 kr (30 kr för ungdomar). Chiphyra 20 kr för dig som inte har eget chip.

Välkomna till Östhammar på torsdag hälsar CK Stabil!

OBS! Du kommer inte att få något bekräftelsemail, du ser istället din anmälan i Startlistan.

Här gör du Anmälan på NytaTime    (”Tävlingen hittades inte” betyder att anmälan är stängd)

Här ser du Startlistan på NytaTime

Resultatlistor för alla omgångar hittar du under Resultatlistor till höger på hemsidan.
Här är omgångens Resultatlista på NytaTime (Resultaten kommer efter att omgången körts)

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du och samtycker till att vi lagrar dina personuppgifter (i form av namn, klubb/förening, klass, epost, telefon, chipnummer) och behandlar dessa. Fullständigt namn, klubb/förening, klass och tid kommer att publiceras i start- och resultatlistan. Dina personuppgifter delas inte med annan part, vi använder dessa i syfte för resultathantering i loppet samt om vi har behov av att komma i kontakt med dig.

Upplands Cykelförbund

Välkomna att delta i 2023 års Upplands Cup Lvg och MTB! Programmet för Upplands Cup MTB är uppdaterat: Östra Aros CK och SMACK har bytt plats på omgångarna pga. blöt terräng vid Sunnersta Skidbacke, och vi hälsar Björklinge Sportförening välkommen som arrangör för omgången den 29/6.  Se uppdaterat program och kalender nedan. Klicka nedan