Anmälan till Upplands Cup Lvg

Föranmäl dig här till veckans omgång av SMACK-serien/Upplands Cup Lvg senast kl 17:00 på tävlingsdagen. Då kommer du in i startlistan direkt och behöver bara hämta nummerlapp och ev. hyrchip samt ev. betala på plats. Tidigare föranmälan ger tidigare starttid i tempoloppen.

Startavgiften är 80 kr för linje/GP och 50 kr för tempo (30 kr för ungdomar på tempo, linje/GP). Chiphyra kostar 20 kr och fika ingår i startavgiften som vanligt.

Betala helst med Swish till det nummer som visas här på sidan, olika nr beroende på arrangör. Vi är tacksamma om ni lägger till 2 kr per Swish-betalning eftersom banken tar det i avgift av föreningar.

Nu är anmälan till Vallbytempot 18 km på onsdag 31/5 kl 19:00 öppen!
Anmäl dig via länken nedan och betala 50 kr + eventuellt 20 kr för hyrchip med Swish till Enköpings CK nr 123 667 51 10. Lägg gärna på 2 kr eftersom banken tar det i avgift av föreningar.

Samling på parkeringen vid Gånstagården, se https://bit.ly/3qDY0R8

Banan är 18 km och går Vallbyvägen söderut, vändning vid infarten till Koffsanbadet (Vallby-Husby).
Bankarta och mer info finns på Enköpings CKs hemsida, se https://eck.nu/landsvagscykling/upplandscup/ (bläddra ner lite grann på sidan för att se infon om Vallbytempot).

Efter målgång blir det sedvanligt fika, trevligt eftersnack och skryt 🙂 vid Gånstagården.

Välkomna till Vallbytempot på onsdag hälsar Enköpings CK!

OBS! Du kommer inte att få något bekräftelsemail, du ser istället din anmälan i Startlistan.

Här gör du Anmälan på NytaTime (”Tävlingen hittades inte” betyder att anmälan är stängd)

Här ser du Startlistan på NytaTime (Startnr och starttid är tomt efter anmälan, sätts vartefter)

Resultatlistor för alla omgångar hittar du under Resultatlistor till höger på hemsidan.
Här är omgångens Resultatlista på NytaTime (Resultaten kommer efter att omgången körts)

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du och samtycker till att vi lagrar dina personuppgifter (i form av namn, klubb/förening, klass, epost, telefon, chipnummer) och behandlar dessa. Fullständigt namn, klubb/förening, klass och tid kommer att publiceras i start- och resultatlistan. Dina personuppgifter delas inte med annan part, vi använder dessa i syfte för resultathantering i loppet samt om vi har behov av att komma i kontakt med dig.

Upplands Cykelförbund

Välkomna att delta i 2023 års Upplands Cup Lvg och MTB! Programmet för Upplands Cup MTB är uppdaterat: Östra Aros CK och SMACK har bytt plats på omgångarna pga. blöt terräng vid Sunnersta Skidbacke, och vi hälsar Björklinge Sportförening välkommen som arrangör för omgången den 29/6.  Se uppdaterat program och kalender nedan. Klicka nedan