Anmälan till Upplands Cup Lvg

Föranmäl dig här till veckans omgång av SMACK-serien/Upplands Cup Lvg senast kl 17:00 på tävlingsdagen. Då kommer du in i startlistan direkt och behöver bara hämta nummerlapp och ev. hyrchip samt ev. betala på plats. Tidigare föranmälan ger tidigare starttid i tempoloppen.

Startavgiften är 80 kr för linje/GP och 50 kr för tempo (30 kr för ungdomar på tempo, linje/GP). Chiphyra kostar 20 kr och fika ingår i startavgiften som vanligt.

Betala helst med Swish till det nummer som visas här på sidan, olika nr beroende på arrangör. Vi är tacksamma om ni lägger till 2 kr per Swish-betalning eftersom banken tar det i avgift av föreningar.

Nu är anmälan till Arlanda Testtrack GP Jaktstart 30 min +1 varv på tisdag 29/8 kl 18:30 öppen!
OBS! Omgången är på tisdag och det är tidig start kl 18:30! Grinden är öppen från kl 17:30.
Efter målgång blir det avslutning på årets Lvg-serie med korv, fika och prisutdelning!

Anmäl dig via länken nedan och betala 80 kr + eventuellt 20 kr för hyrchip med Swish till Lennart Pettersson, CK ECI Champion nr 0706570035. Lägg gärna på 2 kr eftersom banken tar det i avgift av föreningar.

Vi kör först en kort prolog ca 800 m på banan och startar sen GPt med Jaktstart utifrån diffen vid prologen. Inga långa väntetider, prologen beräknas ta ca 10 min totalt. Vi räknar med att alla har jagat ikapp de som startat först efter ett par varv och att fältet sen är samlat så det blir ett vanligt GP-lopp förutom starten.
Anmälan görs i respektive klass men alla klasser kör tillsammans, prolog och GP 30 min +1 varv.

Tänk på att omgången körs på tisdag 29/8 och att det är tidig start kl 18:30. Var på plats i god tid så du kan hämta nummerlapp och ev. hyrchip. Chiptidtagning som vanligt, ta med eget Mylaps-chip eller hyr ett av oss.

CK ECI Champion är arrangörer för omgången som genomförs på Arlanda Testtrack 2, Starrmossen 140 Rosersberg, se https://kartor.eniro.se/m/AA4Zc och banvarvet kan du se här https://www.strava.com/segments/1664790

Kom ihåg att ta med eget vatten, det som finns på banan smakar inte gott.

Efter målgång blir det avslutning på årets Lvg-serie och Upplands CF bjuder på korv och fika med eftersnack, prisutdelning för årets serie och hyllningar.

CK ECI Champion och Upplands CF hälsar alla välkomna till Arlanda Testtrack 2 på tisdag!

OBS! Du kommer inte att få något bekräftelsemail, du ser istället din anmälan i Startlistan.

Här gör du Anmälan på NytaTime (”Tävlingen hittades inte” betyder att anmälan är stängd)

Här ser du Startlistan på NytaTime (Startnr och starttid är tomt efter anmälan, sätts vartefter)

Resultatlistor för alla omgångar hittar du under Resultatlistor till höger på hemsidan.
Här är omgångens Resultatlista på NytaTime (Resultaten kommer efter att omgången körts)

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du och samtycker till att vi lagrar dina personuppgifter (i form av namn, klubb/förening, klass, epost, telefon, chipnummer) och behandlar dessa. Fullständigt namn, klubb/förening, klass och tid kommer att publiceras i start- och resultatlistan. Dina personuppgifter delas inte med annan part, vi använder dessa i syfte för resultathantering i loppet samt om vi har behov av att komma i kontakt med dig.

Upplands Cykelförbund

Välkomna att delta i 2023 års Upplands Cup Lvg och MTB! Programmet för Upplands Cup MTB är uppdaterat: Östra Aros CK och SMACK har bytt plats på omgångarna pga. blöt terräng vid Sunnersta Skidbacke, och vi hälsar Björklinge Sportförening välkommen som arrangör för omgången den 29/6.  Se uppdaterat program och kalender nedan. Klicka nedan