Inbjudan och Program Upplands Cup Lvg och MTB 2024 – Uppdaterat 2024-05-13

Välkomna att delta i 2024 års Upplands Cup Lvg och MTB!

Nedan hittar du program, inbjudan och kalender för Upplands cup Lvg och MTB 2024:

Programmet för Upplands Cup MTB uppdaterat 2024-05-13: Östhammar MTB flyttat till den 1/8 pga. vattensjuk bana.

Inbjudan SMACK-serien – Upplands Cup Lvg 2024
Program SMACK-serien – Upplands Cup Lvg 2024

Program MTB-serien – Upplands Cup MTB 2024

Kalender Upplands Cup Lvg och MTB 2024

Vi ser fram mot den första omgången i Upplands Cup Lvg Lunda tempo 21 km den 3/4, håll koll på vår Facebook. – Välkomna!

Vi fortsätter att använda NytaTime för anmälan och resultathantering. Systemet fungerar med Mylaps-chipen som vi använder. Anmälan görs via knapparna upptill på denna sida och inte längre via SMACKs hemsida. Anmälan, startlistor och resultatlistor ser lite annorlunda ut än tidigare om åren men har väl vant er i fjol.

Upplands Cykelförbund

KALLELSE TILL UPPLANDS CYKELFÖRBUNDS ÅRSMÖTE Tid: Torsdagen den 15 februari 2024 kl 19.00. Plats: IFU Arena samt via Teams Motioner skall vara UCF tillhanda senast 3 veckor innan årsmöte. Mötet genomförs i år både fysiskt i IFU Arena hos RF-SISU och som distansmöte via plattformen Teams. Vi kommer att tillsammans med möteshandlingarna veckan före

Upplands Cykelförbund

Årets Upplands Cup Lvg och MTB är avslutade och sammanställningarna per klass och per klubb finns utlagda på resultatsidorna, se länkar i högerkolumnen. Grattis till SMACK som blev Bästa Upplandsklubb Lvg, till IK Rex som blev Bästa Ungdomsklubb MTB och till CK Uni som blev bästa Upplandsklubb MTB. Stort tack till alla arrangörer och

Upplands Cykelförbund

Välkomna att delta i 2023 års Upplands Cup Lvg och MTB! Programmet för Upplands Cup MTB är uppdaterat: Östra Aros CK och SMACK har bytt plats på omgångarna pga. blöt terräng vid Sunnersta Skidbacke, och vi hälsar Björklinge Sportförening välkommen som arrangör för omgången den 29/6.  Se uppdaterat program och kalender nedan. Klicka nedan