Inbjudan och Program Upplands Cup Lvg och MTB – Uppdaterat!

Välkomna att delta i 2023 års Upplands Cup Lvg och MTB!

Programmet för Upplands Cup MTB är uppdaterat: Östra Aros CK och SMACK har bytt plats på omgångarna pga. blöt terräng vid Sunnersta Skidbacke, och vi hälsar Björklinge Sportförening välkommen som arrangör för omgången den 29/6. 
Se uppdaterat program och kalender nedan.

Klicka nedan för att se:
Inbjudan SMACK-serien – Upplands Cup Lvg 2023 och
Program SMACK-serien – Upplands Cup Lvg 2023 samt
Program MTB-serien – Upplands Cup MTB 2023.

Här är också en Kalender Upplands Cup Lvg och MTB 2023 där ni ser alla omgångar för serierna.

Vi hoppas att snön smälter så att vi kan komma igång med våra serier, men det är väl tveksamt om Upplands Cup Lvg’s första omgång, Odensala tempo 16,8 km den 5/4 går att genomföra, det beror helt på vädret så håll koll på vår Facebook.

I år kommer vi att börja använda NytaTime för anmälan och resultathantering, det systemet fungerar med Mylaps-chipen som vi använder. Anmälan görs via knapparna upptill på denna sida och inte längre via SMACKs hemsida. Anmälan, startlistor och resultatlistor ser lite annorlunda ut än tidigare men ni vänjer er säkert.