Upplands Cykelförbund

Kallelse och dokument till Upplands Cykelförbunds årsmöte 16 februari

Tid: Torsdagen den 16 februari 2023 kl 19.00.
Plats: Arenahotellet samt via Teams
Motioner skall vara UCF tillhanda senast 3 veckor innan årsmöte.
Mötet genomförs i år både fysiskt i Arenahotellet, Uppsala och som distansmöte via plattformen Teams.

Vi kommer veckan före mötet att via mail skicka ut möteshandlingarna och en länk till mötet till anslutna föreningar och vi kommer att inleda mötet med några korta anvisningar för det digitala mötet.

Inbjudan skickas till föreningens mailadress men det går bra att vidarebefordra inbjudan till de representanter som skall vara med.
Deltagarna behöver sen bara klicka på länken i inbjudan för att ansluta till mötet. Ingen installation behövs, det går bra att ansluta via webbläsaren om ni inte redan har Teams.
Vi rekommenderar dock att använda Microsofts eller Googles webbläsare.

Motioner och frågor mailas till upplandscf@scf.se
Möteshandlingar finner ni här nedan:

Välkommen!
Styrelsen Upplands CF
Upplands Cykelförbund

Välkomna att delta i 2024 års Upplands Cup Lvg och MTB! Nedan hittar du program, inbjudan och kalender för Upplands cup Lvg och MTB 2024: Programmet för Upplands Cup MTB uppdaterat 2024-05-13: Östhammar MTB flyttat till den 1/8 pga. vattensjuk bana. Inbjudan SMACK-serien – Upplands Cup Lvg 2024 Program SMACK-serien – Upplands Cup Lvg

Upplands Cykelförbund

KALLELSE TILL UPPLANDS CYKELFÖRBUNDS ÅRSMÖTE Tid: Torsdagen den 15 februari 2024 kl 19.00. Plats: IFU Arena samt via Teams Motioner skall vara UCF tillhanda senast 3 veckor innan årsmöte. Mötet genomförs i år både fysiskt i IFU Arena hos RF-SISU och som distansmöte via plattformen Teams. Vi kommer att tillsammans med möteshandlingarna veckan före

Upplands Cykelförbund

Årets Upplands Cup Lvg och MTB är avslutade och sammanställningarna per klass och per klubb finns utlagda på resultatsidorna, se länkar i högerkolumnen. Grattis till SMACK som blev Bästa Upplandsklubb Lvg, till IK Rex som blev Bästa Ungdomsklubb MTB och till CK Uni som blev bästa Upplandsklubb MTB. Stort tack till alla arrangörer och

Upplands Cykelförbund

Välkomna att delta i 2023 års Upplands Cup Lvg och MTB! Programmet för Upplands Cup MTB är uppdaterat: Östra Aros CK och SMACK har bytt plats på omgångarna pga. blöt terräng vid Sunnersta Skidbacke, och vi hälsar Björklinge Sportförening välkommen som arrangör för omgången den 29/6.  Se uppdaterat program och kalender nedan. Klicka nedan