Alla grenar
Trial

Grengrupp Trial stuvar om och blickar framåt

Elitcyklisten Nadine Kåmark tar plats i grengrupp Trial. Samtidigt passar gruppen på att tacka av Maria Nymann som efter flera år lämnar sin post som ordförande för grengruppen.

– Nadine är en förebild för trial och har redan tillfört både nytänk och bra idéer. Det är jätteroligt att hon tar plats. Samtidigt vill vi tacka Maria Nymann för allt hon gjort för svensk Trial, säger Stefan Lidén som blir ny ordförande i grengruppen.

Grengruppen Trials primära uppdrag är att verka för bredd och locka fler att utöva sporten. Gruppen verkar även för att utveckla elitverksamheten, arrangera träningsläger och cuper.

Mats Hult kvarstår som Förbundskapten för Trial med ansvar för elitverksamheten och Nadine hoppas man kunna fungera som en länk mellan aktiva cyklister och organisationen.

– Vi har redan en bra kommunikation med cyklisterna, men att ha en aktiv elitcyklist i gruppen i kombination med erfarenheten i grengruppen kommer bli toppenbra, säger Mats Hult.

Bildtext: Skärmdump från ett grengruppsmöte via Teams. Från vänster; Mats  och Anna Hult, Stefan Lidén, Christian Andersson och Nadine Kåmark. 

 

Grengrupp Trial
Kontakt: trial@scf.se
Ordförande: Stefan Lidén
Ledamöter: Christian Andersson, Nadine Kåmark,
Förbundskapten och ansvarig för elitverksamheten: Mats Hult
Trials representant i kommissariekommittén: Anna Hult (ej medlem)
Adjungerad styrelserepresentant: Marie Rydne
Kontakt: trial@scf.se
Tävlingsansvarig Trial: Malin Lindgren malin.lindgren@scf.se
Om Trial