Alla grenar
Trial

Chans att arrangera läger, SWE Cup samt SCF Trial Cup under 2021 finns än

Det finns en stor längtan från barn och ungdomar att få åka på träningsläger och i takt med att pandemirestriktionerna lättar, öppnas möjligheterna upp för samvaro igen. Nu söker Svenska Cykelförbundet (SCF) grengrupp Trial efter cykelklubbar som är intresserade av att arrangera läger redan i år. Ett lägerarrangemang innebär ett samarbete mellan klubben och SCF.

Det blir lite som en återstart efter det här corona-året – att man kan träffas igen, att få träna ihop och att umgås! Tidigare träningsläger har varit väldigt uppskattade bland barnen och ungdomarna. Det upplägget vi kört med hittills har varit att de äldre cyklisterna tränar de yngre. Att bli tränade av sina förebilder och att göra det tillsammans i grupp har varit glädjande för alla inblandade, säger Christian Andersson, grengrupp Trial, Svenska Cykelförbundet.

 

Det är också möjligt att arrangera SWE Cup och SCF Trial Cup under 2021. Ansökan skickas in och godkänns av grengruppen. För mer information och frågor; skicka ett mail till trial@scf.se