Meny
Förbundet

Nu är det sista chansen att gå digital SCF-utbildning med föreningsstöd

Nu är det hög tid att registrera era medlemmar till någon av Svenska Cykelförbundets digitala utbildningar. Intresset är glädjande stort. Därmed återstår bara cirka 100 000 kronor av återstartsstödet för utbildning som är sökbart för alla SCF-anslutna föreningar.

Avgiften för en tävlingsledarkurs är 2000 kronor. Grundkursen till ungdomstränare kostar 3000 och varje fördjupningskurs 1500 kronor. Men så länge det finns återstartsstöd kvar får en SCF-ansluten förening normalt sett tillbaka anmälningsavgiften.

Det är först till kvarn-principen som gäller och vi uppmanar speciellt föreningar som inte har registrerat medlemmar till digitala SCF-utbildningar tidigare att söka nu.

Inte minst ungdomstränarutbildningen med två fördjupningskurser har varit populära. Den är också fylld med massa bra övningar och inspiration till att både bredda och höja verksamheten.

Tidigare har vi kört tre tävlingsledarutbildningar med olika inriktning, som fortfarande går utmärkt att gå. Här är de fyra utbildningarna som finns att gå i dagsläget:

Voucheralternativet till SCF:s onlineutbildningar är för närvarande stängt. Voucher som redan är införskaffad är giltigt fram till och med 31 juni 2023, innan dess måste era deltagare ha påbörjat sin utbildning. Det går inte att få tillbaka kostnaden för dessa vouchers om ni inte går kursen.

Återstartsstöd för SCF:s onlineutbildningar

  • Mejla till kansli@scf.se. Samma mejladress gäller om ni har frågor om detta stöd.
  • Bifoga fakturan gällande deltagaravgiften gällande utbildning från Svenska Cykelförbundet. Beskriv ärendet kort och att ansökan just gäller ”Återstartsstöd för online utbildning”. Notera också hur ni vill ha en utbetalning. Fakturan måste vara betald innan ni kan ansöka om återstartsstöd och det är bara SCF-anslutna föreningar som kan söka.
  • Beslut ta sedan av SCF-kansliet om ni ska erhålla återstartstödet. Ansökningsblankett återstartsmedel fylls sedan i av kansliet, varpå utbetalning till föreningen kan ske.

Läs mera om de digitala utbildningarna HÄR!

Text och arkivbild: SCF