Alla grenar

Nordic Choice ny sponsor till Svenska Cykelförbundet

Svenska Cykelförbundet hälsar ytterligare en framgångsrik sponsor välkommen till cykelfamiljen! Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkedjor med cirka 200 hotell i Skandinavien och Baltikum och över 14 000 anställda. Med varumärken som Clarion Hotels, Quality Hotels, Comfort Hotels samt Nordic Hotels & Resort erbjuder Nordic Choice Hotels något för alla och blir Svenska Cykelförbundets val när det gäller att bo borta på ett bra och prisvärt sätt.

Det är med stort intresse och engagemang vi kliver in som sponsor till Svenska Cykelförbundet. Jag hoppas det ska vara utvecklande och berikande för båda parter, säger Eric Paananen, Key Account Manager Sport, Sweden & Finland.

Med Nordic Choice finns ett trevligt hotell med rabatterat pris i närheten när du och ditt sällskap behöver övernattning. Ansöker du om medlemsskap i Nordic Choice Club får du poäng för varje bokning. Du använder poängen så som det bäst passar dig!

Erbjudande till SCF:s medlemmar, klicka här för att komma till Nordic Choice bokningsportal!

Som ett extraplus får Svenska Cykelförbundet en kick back för varje bokning som görs via portalen. Din bokning bidrar med andra ord till att utveckla svensk cykel!