Alla grenar
Förbundet

Kul uppdrag: nu söker vi erfarna mc-förare till landsvägstävlingar

Nu söker Svenska Cykelförbundets kommissariekommitté erfarna mc-förare som vill hjälpa till på landsvägstävlingar. De funktioner vi i första läget behöver är chaufförer till mc-kommissarier och moto-info.

  • Som chaufför till mc-kommissarie arbetar du tillsammans med ”din” kommissarie för att alltid vara på rätt plats vid rätt tillfälle för att kunna övervaka olika tävlingssituationer.
  • Som moto-info arbetar du med att informera via radio om vad som händer i tävlingen, till exempel nummer på cyklister i olika grupper, tidsavstånd mellan grupper eller liknande.

Vi ser gärna att du som tidigare varit tävlingscyklist eller kanske tävlar ibland hör av dig, då vi tänker att du har en bra blick för hur cyklister och övriga fordon förväntas röra sig längs tävlingsbanan i olika situationer under en tävling.

Teoretisk och praktisk utbildning ges innan uppdrag. Arvode och reseersättning utgår. Under uppdragen använder du din egen mc, vilket du ersätts ekonomiskt för.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller för att lämna en intresseanmälan, på kommissarie@scf.se alternativt på telefon till Kristofer Nennestam, 0708-379180.