Meny
Förbundet

Dstny SE ny samarbetspartner till Svenska Cykelförbundet E-cycling

Nu är det klart att Dstny SE, som är en ledande leverantör av molnbaserad affärskommunikation, stiger in som ny sponsor till E-cyclingen. På Svenska Cykelförbundet är vi extra glada över att få in en samarbetspartner som delar passionen för cykelsporten.

Dstny har redan starka band till cykelsporten internationellt i Lotto Soudal – med vår svenska mekaniker Klas Johansson. UCI World Tour-laget tillkännagjorde tidigare i år att Dstny blir huvudsponsor. Laget byter namn till Lotto-Dstny från 2023.

”Vi är oerhört glada att Dstny SE väljer att tillsammans med Cykelförbundet stötta svensk cykelsport och E-cycling. Grenen har blivit extremt het och vi ser ett stort intresse från företag att vara med och profilera sig med E-cycling, både nationellt som internationellt”, säger Fredrik Kessiakoff, Key Account Manager på SCF.

”Dstnys befintliga kopplingar till cykelsporten gör att det finns en uttalad policy att stötta cykel. Det innebär positiva möjligheter även i framtiden. Vi ser detta som början på ett samarbete med enorm potential.”

Dstny har internationellt starka band till cykelsporten som huvudsponsor till World Tour-laget Lotto-Dstny, byter namn 2023.

 

Samarbetet drar i gång med omedelbar verkan och tanken är att de svenska följarna ska få lära känna Dstny SE bättre under den kommande vintersäsongs E-cykelarrangemang som exempelvis SWE Cup, Social rides och SM-veckan i Skövde.

”Vi ser verkligen fram emot samarbetet med Dstny SE. Det är en modern typ av aktivt partnerskap där vi både brinner för cykling och rörelse. Detta är bara början på vad vi kommer att kunna göra tillsammans. Våra partnerskap betyder mycket för utvecklingen av E-cycling och nya spännande projekt”, säger Conny Björnehall, ordförande i den senaste av Svenska Cykelförbundets grengrupper.

Dstny SE ser fram emot detta samarbete och med tanke på att vi lever i ett land med kort sommarsäsong passar just E-cycling, då vi kan värna om en aktiv livsstil året om.

”För oss är det viktigt att stötta en aktiv och hållbar livsstil och vi är glada och stolta över att framåt bli en bidragande part i svensk cykelsport” säger Claes Lindholm, Managing Director på Dstny SE.

Vid frågor: Kontakta Wilmer Janemon (wilmer.janemon@dstny.se) på Dstny SE och Fredrik Kessiakoff (Fredrik.Kessiakoff@scf.se) på SCF!

Svenska Cykelförbundet ingår partnerskap med Dstny SE. Wilmer Janemon på Dstny SE och SCF:s Fredrik Kessiakoff gillade verkligen läget vid Zwift-trainern på kontoret. De delar passionen för cykelsporten. Foto: Svenska Cykelförbundet