Alla grenar
e-cycling

SWE Cup race 5 blir tufft och roligt lopp med sprintar

Äntligen! Men på måndag den 17 januari är det dags för SWE Cup race 5!
Det har varit tävlingsuppehåll i mellandagarna även om vi på SCF.se har skrivit en hel del E-cycling. Missa inte den längre intervjun med Cecilia Hansen eller snacket med övriga i ett starkt VM-lag med fyra damer och två herrcyklister. Nu är det alltså dags för SWE Cup race 5.
”Välkomna tillbaka efter lite välförtjänt vila och återhämtning. Vi hoppas att ni är lika taggade som vi är på att fortsätta SWE Cup. Det har varit ett fantastiskt event så här långt och nu ser vi fram emot ett avgörande med de sista fyra loppen”, säger grengrupp E-cycling.
Vad kan man förvänta sig för typ av lopp?
”Nu på måndag så kommer vi att köra Royal pump room 8 med sprintar. Det kommer att bli ett tufft och roligt lopp.”
Vi vill också påminna alla om att ni som kör i A klass och har en chans på topplaceringar skall använda er av ”dual recording” Det laddar ni upp på Zwiftpower efter loppet.
 
Notera också att damer och herrar byter starttid med varandra varje vecka. På måndag startar damerna 18.30 och herrarna 20.00.
  • Mer info om SWE Cup HÄR!
  • Sedan återstår i SWE Cup 24 januari  Flatland Loop tre varv, 31 januari Richmond Rollercoaster fem varv (sprint) och 7 februari Sand and Sequoias två varv.