Alla grenar
e-cycling

Resultat: SCF World Championship Experience 

Resultat och summering SCF World Championship Experience 

Här kommer resultaten från torsdagens Skandinaviskt testlopp inför VM på Zwift. De svenska cyklister gjorde mycket bra ifrån sig. Samuel Brännlund spurtade till sig en mycket fin 2:a plats och Olof kom i mål på en bra 10:e plats. Tyvärr fick Johan lite tekniska problem under sista spurten men var ändå med tätklungan i mål.

På damsidan så styrde Emma Belforth loppet från början till slut, hon var väldigt aktiv under hela loppet och när hon i sista backen tryckte på allt hon hade så var det ingen som kunde rå på henne. Marlene Bjärehed genomförde loppet mycket taktiskt bra och var ändå nära att komma ikapp Emma under sista spurten. Så väldigt roligt att få se Emma och Marlene bli 1:a och 2:a i loppet. Detta bådar mycket gott inför VM. Cecilia jobbade och kunde tyvärr inte köra loppet.

Länk till resultat 

Se racet i sin helhet på Youtube