Alla grenar
20431519_10155528939220629_943667691349483808_n Paracykel

Wahoo inleder samarbete med landslagscyklister

Wahoo, världsledande inom sensorer och produkter för cyklister, löpare och triathleter, inleder nu ett samarbete med tre landslagscyklister.

RLVNT Distribution AB, nordisk distributör av Wahoo, blir nu stolt sponsor till landslagscyklisterna Anna Beck, Rickard Nilsson och Henrik Marvig. Samarbetet inkluderar Wahoos senaste GPS-cykeldator Elemnt BOLT. Med dess unika aero-design, funktionalitet och användarvänlighet hoppas RLVNT att samarbetet kan hjälpa cyklisterna mot de uppsatta målen och kampen om medaljer.

”Självklart vill vi vara med och stödja dessa cyklister”, säger Caroline Young Concept Manager Sport & Health hos RLVNT. ”Wahoo är ett innovativt företag med högkvalitativa produkter och fokus på cykling. Anna, Rickard och Henrik är fantastiska cyklister och Wahooligans som vi ser fram emot att jobba med.” avslutar Young.

”Det är fantastisk att RLVNT och Wahoo ger våra tre landslagscyklister det här stödet inför säsongen 2018, och vi ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet med RLVNT för framtiden”, säger Förbundskapten Paracykel Michael Lindgren.

Förutom GPS-cykeldatorer tillverkar Wahoo inomhustrainers, pulsband samt kadens- och hastighetssensorer.

Läs mer om Wahoo här: http://www.rlvntstore.se/varumarken/wahoo-fitness