Alla grenar

PostNordtrampet for Kids

Barn och ungdomar är nyckeln till framtida framgångar så var med redan nu och arbeta för en sprudlande ungdomsverksamhet!  PostNordtrampet for Kids är ett roligt, enkelt och lättarrangerat cykellopp för föreningar och som passar alla våra sju cykelgrenar. Bestäm själva var, när och hur ni vill genomföra ert PostNordtrampet for Kids. Tidtagning, resultatlista och banlängd är valfritt. Och alla får guldmedalj!

Arrangera PostNordtrampet for Kids

PostNordtrampet for Kids är ett rekryteringsarrangemang för att locka fler barn och ungdomar till cykelsporten. Alla föreningar som är anslutna till Svenska Cykelförbundet kan arrangera PostNordtrampet for Kids.

PostNordtrampet for Kids är ett roligt, enkelt och lättarrangerat cykellopp för föreningar och som passar alla våra sju cykelgrenar. Bestäm själva var, när och hur ni vill genomföra ert PostNordtrampet for Kids. Tidtagning, resultatlista och banlängd är valfritt. Och alla får en guldmedalj!

För de föreningar som redan idag har tänkt genomföra ett nybörjarlopp i samband med en tävling eller träning, gör det till ett PostNordtrampet for Kids! Då får ni hjälp med ett materialpaket samt marknadsföring av ert lopp i våra kanaler på sociala medier. PostNordtrampet for Kids är ett samarbete mellan PostNord och Svenska Cykelförbundet.

Just nu har vi en försening i utskicken av paketen som går att beställa på hemsidan. Detta beror på restnotering av delar av den materiel som ingår. Vi jobbar på så snabbt vi kan med att tillse att alla som beställer ett paket kommer att få det med så liten fördröjning som möjligt.

Hur arrangerar vi ett PostNordtrampet for Kids?

 1. Gå till webbshopen för PostNordtrampet for Kids
 2. Anmäl att ni vill arrangera PostNordtrampet for Kids
 3. Beställ hem det kostnadsfria materialpaketet **
 4. Marknadsför loppet med hjälp av vårt material.
 5. Då var det dags att köra PostNordtrampet for Kids

**(Just nu har vi en försening i utskicken av paketen,vilket beror på en restnotering av delar av materielet som ingår. Vi jobbar på så snabbt vi kan med att tillse att alla som beställer ett paket kommer att få det med så liten fördröjning som möjligt – information uppdaterad 170328)

Till er hjälp finns PostNordtrampet for Kids-paketet att beställa, kostnadsfritt för föreningar.

Paketet innehåller:

 • 50 st medaljer
 • 50 st nummerlappar (numrerade 1-50)
 • 100 st buntband
 • 50 informationsblad ”Välkommen till cykelsporten”
 • 2 affischer
 • Frakt ingår!PN_DK_Rundt_Symbol_color_RGB