Alla grenar
Ungdomscampen 2017 Förbundet

Snart dags för UC18!

Det har varit ett jättestort intresse för UC18 och vi fyllde de 80 platserna inom loppet av tio dagar. De anmälningar som kommer in allteftersom lägger vi på en reservlista och skickar ett mejlsvar till om detta.

Den 12-14 januari kommer Ungdomscampen UC18 att gå i Falun. Är du licensierad cyklist, 13-16 år är du varmt välkommen att delta på ett läger som ska få dig att utvecklas och ha kul med gamla och nya cykelvänner från svensk cykels alla grenar.

Ungdomscampen har sedan SCF startade lägret för fyra år sedan genomförts på olika platser i Sverige i nära anslutning till julledigheten. I år har UC18 lagts i Falun samma helg som SM i Cykelcross avgörs i Göteborg. Det planeras bli mästerskapsstatus för ungdomsklasser vid CX-SM, och det kommer i så fall att pågå två intressanta ungdomsaktiviteter samma helg. SCF jobbar för aktiv tävlingsverksamhet och uppmanar därför de ungdomscyklister som vill cykla CX att prioritera SM före ungdomscampen i år (13-14 januari).

I länken nedan finns mer information om lägret. Läs och anmäl dig via din förening till ett av årets kanske roligaste ungdomsläger. Först till kvarn gäller.

UC18 – Ungdomscampen, 12-14 januari 2018