Alla grenar
Marie Rydne . Foto Daniel Ohlsson TV4 Förbundet

SCF styrelseledamot vidare till finalveckan på TV4:s Robinson

Nu är det hög tid att presentera Svenska Cykelförbundets nya styrelse, som har haft drygt två månader på sig att bli varm i kläderna sedan förbundsmötet gjorde sitt val inför 2018. Vi börjar med en högaktuell TV-profil – en av deltagarna i årets Robinson på TV4. I gårdagens avsnitt fick vi veta att hon nu gått vidare till programseriens finalvecka! Vi håller såklart tummarna för henne och kollar in Robinson – som omväxling till Giro d’Italia, SWE Cup och andra viktiga cykeltävlingar!

Låt oss presentera SCF styrelseledamot, Marie Rydne från Göteborg! Läs mer om Marie här.

Marie Rydne. Bild (beskuren): Jim Berg

Marie Rydne. Bild (beskuren): Jim Berg

Vi kommer att fortsätta presentationen av våra styrelsemedlemmar och vilka utmaningar och uppgifter de kommer att arbeta med framöver. SCF styrelse 2018 består av Stefhan Klang, ordförande, Catarina Andersson, vice ordförande samt ledamöterna Lotta Jegenstam, Thomas Backteman, Fredrik Kessiakoff, Bengt Jönsson och Marie Rydne. Vill du komma i kontakt med någon av dem hittar du information och kontaktuppgifter här.

Vad de gör och diskuterar när de ses kan ni följa via protokoll från styrelsemöten, som läggs upp i anslutning till styrelsemötena.

Foto:  Daniel Ohlsson TV4