Alla grenar

Fredrik Kessiakoff, ledamot

Jag brinner för att utveckla förbundet och på så sätt kunna stötta våra satsande cyklister på ett bättre sätt. Det är roligt att vara med i styrelsen och kunna dela med mig av mina erfarenheter och uppfattningen om hur förbundet uppfattas av våra cyklister/medlemmar. Även viljan att göra någonting åt det som jag inte tycker fungerar, snarare än att bara klaga, vilket vore mycket enklare är något jag tycker om med att vara ledamot.

Fredrik Kessiakoff, styrelseledamot

Fredrik Kessiakoff, styrelseledamot

 

Vi frågar Fredrik…

…vad det bästa med Cykelsverige är? Att cyklingen i Sverige växer så det knakar och allt fler hittar till vår sport med allt positivt det för med sig för hälsan, miljön, kamratskap med mera.

…om du har något favoritcitat? ”Mitt Eget Race”, som är titeln på min bok och handlar om vad livet är för mig

…vad äter du helst? En riktigt god mexikansk måltid. Inte svenska tacos, utan äkta mexikanskt ska det vara! Och gärna en margarita eller två…

…om dolda talanger? Letar fortfarande 🙂

… om förebilder: Just nu, Peter Sagan! En underbar ambassadör för sporten! Men även Barack Obama.

… om cykel i framtiden? Mer elcykling (för transport/pendling), alla som pendlar eller använder cykeln på något vis är medlemmar i Svenska Cykelförbundet. Det gör att vi är Sveriges största förbund och blir intressanta för sponsorer och samarbetspartners. Detta leder i sin tur att vi med bättre ekonomiska medel kan stötta våra duktiga och hårt satsande cyklister att nå hela vägen till världseliten!

…om drömresemålet: Just nu njuter jag fortarande av fasta rutiner utan ständigt resande. Bor i Stockholm och längtar inte härifrån (än).

Fredrik har suttit med som ledamot i styrelsen sedan mars 2015. Kontakta Fredrik.