Alla grenar

Ungdomscampen – UC18

Plats: Falun
När: 12 - 14 januari 2018
Sista anmälningsdag: 17 december, 2017
Kategori: Förbundet

Nu är det dags för den fjärde upplagan av SCF ungdomscamp – UC18! Den här gången kommer vi att vara i Falun och det blir ett läger för intresserade och licensierade cyklister i åldern 13-16 år från våra samtliga sju grenar. Målet med helgen är att alla får utvecklas som individer och ha riktigt kul tillsammans. Lägret ska vara en chans för oss att lära känna varandra över grengränserna, för var och en av oss att utmana oss själva, testa på andra discipliner, hitta nya inspirationskällor samt lära oss nya saker som är viktiga för vår cykling. Nedan följer den viktigaste informationen för er som är intresserade av att delta.

När?
Från fredag den 12 januari kl. 17:00 till söndag den 14 januari kl. 13.00

Var?
Falun

Vem kan delta?
Alla licensierade cyklister i åldern 13-16 år (det vill säga de som under 2018 kommer att tävla i klasserna P/F13-14 och P/F 15-16).

Programmet
Under helgen kommer deltagarna få träna ihop, lyssna på föreläsningar, få tid att lära känna varandra utanför sina respektive grenar samt träffa representanter från SCF och cyklister med pågående elitsatsning.

Ta med
ALLA tar med sig lakan, örngott, påslakan och egen handduk, samt kläder för inomhus- och utomhusträning. Kläder efter väder! Cykelkläder för inomhus, inklusive skor och hjälm (det kan vara lite kallt även inomhus).

Kostnad
Lägret finansieras av Idrottslyftsmedel. Max 80 deltagare, först till kvarn gäller! Resa till och från lägret betalas av cyklist eller förening. Avbokning senare än 20 december 2017 debiteras den enskilde cyklisten/föreningen med 1000 SEK. Mot uppvisande av läkarintyg faller avbokningskostnad.

Anmälan
Föreningen anmäler gemensamt alla sina ungdomar via detta anmälningsformulär UC2018 och skickar till kansli@scf.se senast den 17 december. Bekräftelse på att man har en plats på UC18 kommer ut först när vi fått in samtliga anmälningar och haft en chans att se att allt står rätt till. Håll gärna koll på Instagramkontot (se nedan), där vi kommer att publicera en del information kring campen.

Sociala medier
Aktivera er redan nu på instagramkonto ungdomscampen och/eller under #UC18scf.

VARMT VÄLKOMNA TILL UC18!