Alla grenar
Foto: Niklas Wallner Förbundet

Inbjudan SCF Utvecklings- och landslagsläger 2017

Har du licens för 2017 i klassen P/F 15-16, oberoende av gren? Har du potential för att tävla för landslaget i framtiden? Känner du att du har stor tävlingsvana och träningslust? Vill du satsa på din idrott med fokus på att bli en av de bästa inom din gren? I så fall – sök till Utvecklings- och landslagslägret i Båstad! 

Den 27-29 oktober är det dags för den andra upplagan av utvecklings- och landslagslägret i Båstad, ett inspirationsläger där aktiva inom samtliga sju grenar samlas och tränar tillsammans under tre dagar. Platserna är begränsade och uttagning sker utifrån anmälningar i samråd med förbundskaptenerna och i vissa fall kontakt med lokal förening.

Om lägret
Tanken bakom utvecklings- och landslagslägret i Båstad är bland annat att utveckla ny kunskap, skapa inspiration och motivation under roliga former, där cyklister på olika nivåer och inom olika grenar ska kunna lära känna varandra och utbyta erfarenheter, samt träna tillsammans. Lägret är även ett tillfälle för cyklisterna att träffa SCF:s kanslipersonal, ledare, förbundskaptener och förbundsstyrelse.

Vem kan delta?

  • Ungdomar 15-16 bjuds in att ansöka om en plats på lägret senast den 10 oktober. Intresseanmälan görs via denna länk. Totalt 60 ungdomar kommer att tas ut.
  • Cyklister som under året har varit aktuella för landslagsuttagningar (junior, U23, Elit) blir kontaktade av förbundskaptenerna inom respektive gren. Totalt 80 Junior/U23/Elit kommer att tas ut.

Besked om antagning sker via mejl senast den 17/10.

Kostar det något att delta?
Svenska Cykelförbundet står för mat- och boendekostnaden. Uttagna P/F 15-16 betalar en symbolisk summa på 500 kronor för lägret. Resan t&r till Båstad ingår ej utan bekostas av deltagarna själva eller via föreningen.

Mer detaljer i inbjudan.