Alla grenar
Nominerade till Årets Postcyklist 2017 Förbundet

Rösta fram Årets Postcyklist 2017

Årets Postcyklist ska röstas fram och det är upp till cykelsverige att avgöra vem som får PostNords ärofyllda pris och stipendum i år. De två vinnarna utses genom webbomröstning, så gå in på länken och lägg din röst på de som du tycker ska få utnämningen Årets Postcyklist 2017!

Årets Postcyklist är ett årligt pris som delas ut av Svenska Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord, till en dam- och en herrcyklist för framstående prestationer inom cykelsporten. Inom varje gren nomineras seniorcyklister som under året har nått internationella framgångar. De nominerade till 2017 års pris är:

Anna Beck, Skoghalls CK
Emilia Fahlin, Örebrocyklisterna
Felix Beckeman, Uddevalla CK
Hanna Nilsson, Åhus CK
Henrik Marvig, Jönköpings CK
Jennie Stenerhag, Falu CK
Joacim Nymann, Kinds Go Green CK
Nadine Kåmark, RHCK Cykelklubb
Tobias Ludvigsson, HVR16
Motiveringar till nomineringen

Via länken nedan kan du rösta fram den du vill ska få ta emot PostNords statyett och pris. Omröstningen pågår tom den 15 december.
Till webbomröstningen ”Årets Postcyklist 2017”.

 

Om priset
Priset Årets Postcyklist är ett stipendium som delas ut av Svenska Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord. Stipendiet, som till en början hette Årets Postryttare instiftades 1983 av Postgirot Bank för att delas ut till bästa svenska landsvägscyklister (dam och herr), men nu har priset breddats till att gälla cyklister från samtliga sju grenar.

Statyett Årets Postcyklist

Statyetten Årets Postcyklist