Alla grenar
Nominerade till Årets Postcyklist 2017 Förbundet

Rösta fram Årets Postcyklist 2017

Årets Postcyklist ska röstas fram och det är upp till cykelsverige att avgöra vem som får PostNords ärofyllda pris och stipendum i år. De två vinnarna utses genom webbomröstning, så gå in på länken och lägg din röst på de som du tycker ska få utnämningen Årets Postcyklist 2017!

Årets Postcyklist är ett årligt pris som delas ut av Svenska Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord, till en dam- och en herrcyklist för framstående prestationer inom cykelsporten. Inom varje gren nomineras seniorcyklister som under året har nått internationella framgångar.

I år har nio cyklister nominerats till priset, via länken nedan kan du läsa mer om kandidaterna och rösta fram den du vill ska få ta emot PostNords statyett och pris.

Till webbomröstningen ”Årets Postcyklist 2017”.

Om priset
Priset Årets Postcyklist är ett stipendium som delas ut av Svenska Cykelförbundets huvudsponsor, PostNord. Stipendiet, som till en början hette Årets Postryttare instiftades 1983 av Postgirot Bank för att delas ut till bästa svenska landsvägscyklister (dam och herr), men nu har priset breddats till att gälla cyklister från samtliga sju grenar.

Statyett Årets Postcyklist

Statyetten Årets Postcyklist