Alla grenar
cykel-banner-vi-staller-ut-468x120 Förbundet

Klubberbjudande – Svenska Cykelmässan den 16-18 mars i Stockholm

Om knappt två månader, den 16-18 mars kommer Sveriges nya och ledande cykelmässa till Kistamässan norr om Stockholm. Branschföreningen Cykelbranschen tillsammans med mässarrangören BraMässor bjuder in till tre dagars cykelfest för alla cykelintresserade i och utanför Stockholm.

Nu vill arrangörerna tillsammans med Svenska Cykelförbundet bjuda in Sveriges cykelklubbar att delta på mässan och har därför skapat ett dedicerat  klubbtorg just för det ändamålet. Tanken är att det ska vara lätt och roligt att delta och att det inte kräver en stor peng.

Tanken är att din klubb kommer dit och kan disponera 1 m vägg, antingen kan ni sätta upp affischer eller ta med en rollup. Den övriga gemensamma  ytan delas av de olika klubbarna. I grannmontern står Svenska Cykelförbundet och på så vis binder vi ihop ytan.

Önskar du boka? All information du behöver finns i Inbjudan till Svenska Cykelmässans Klubbtorg

 


Om Svenska Cykelmässan
Den 16-18 mars kommer numera Sveriges nya och ledande cykelmässa till Kistamässan norr om Stockholm. Branschföreningen Cykelbranschen tillsammans med mässarrangören BraMässor bjuder in till tre dagar cykelfest den 16-18 mars för alla stockholmare med omnejd.

Svenska Cykelmässan hade sin premiär på Svenska Mässan i Göteborg 2017, där arrangörerna presenterade tre fullmatade dagar med över 10 000 cykelintresserade besökare.

Hallarna kommer att sjuda av aktiviteter, både i montrar och på gemensamma utrymmen. Under dagarna kommer besökarna att både kunna lyssna till cykelkändisar och andra cykelentusiaster men även prova-på aktiviteter kommer erbjudas. Arrangörerna kommer återupprepa den omåttligt populära elcykelbanan där besökaren har möjlighet att testa hur det faktiskt är att cykla elcykel. Här kommer även finnas trialuppvisning, ett område för barncykling, workshops och seminarier med några av landets största cykelprofiler.

Precis som i Göteborg kommer besökarna på mässan i Stockholm kunna ta del av de absolut senaste hojarna, tillbehören och cykelaccessoarerna på marknaden. Här kommer det finnas något för både stor som liten, proffs som amatör. Karboncyklar med elväxel, Mountainbikes, standardcyklar och allt däremellan.

Hallen är redan nu nästan fullbokad och de stora och intressanta varumärkena är på plats. Bland andra Crescent, Monark, Cykelkraft, EcoRide, Giant, Giant, Merida, ROSE, Bianchi, Scott, Skeppshult, Team Sportia, Vätternrundan, och Vartex är med när mässan går i Stockholm.

– Vår ambition från start var att samla hela den svenska cykelbranschen och alla som är intresserade av att cykla till en stor, gemensam och årlig mötesplats och det lyckades vi med i Göteborg, säger Joakim Stenberg, VD i Cykelbranschen. – Nu kommer vi till Stockholm och vi ser verkligen fram emot att möta cykelentusiaster i huvudstaden, fortsätter Joakim.

Konceptet Cykla i Sverige, som möter cykelturisten, kommer att finnas med även i Stockholm för att bemöta det stora trycket på den här typen av semester.

Svenska Cykelmässans hemsida